VIATGES

Com carregar bateries sense endolls?

Ignasi Blanca, Fotògraf

31 març 2017

Quan viatges pot ser complicat trobar un endoll, sobretot si no vas a hotels i carregar les bateries de la càmera i altres artefactes, tota una odissea, de manera que les formes per solucionar-ho passen per tenir alguns gadgets per fer possible la càrrega per altres mitjans .

Tens cotxe?

Amb un cotxe la cosa està una mica més fàcil, amb comprar un inversor per al encenedor el tenim solucionat, el més barat des 9,99 € amb 150W pots carregar el portàtil tranquil·lament, ja que acostumen a portar transformadors de menys de 90W.

Encara que recomano algun una mica més potent perquè no s’escalfi massa, aquest inversor el tens per menys de 30 € i és de 200W.

Una altra opció passa per tenir-ho tot amb carregador USB i utilitzar aquest carregador de cotxe a mi m’ha anat de luxe, l’he utilitzat conjuntament amb el cable per al mòbil i amb aquest carregador doble per a les LP-E6, les bateries per la meva 7D Mark II, també teniu l’opció de carregador dual + 2 bateries LP-E6  per uns 23 €.

No tens cotxe?

Les opcions poden ser una mica més cares, però també podem fer-ho, el primer és tenir una font alternativa per aconseguir l’alimentació que necessitem, en aquest cas per alimentar un portàtil la cosa estarà complicada, però ens sobra per a mòbils, tauletes, bateries i altres.

Opció carregador solar, tenim aquest de 20 fins a 60 W des de 45 €, com dic insuficients per a la majoria de transformadors de portàtils, en aquests casos hem de portar el carregador solar en algun lloc que li toqui el sol, com podria ser l’exterior de la motxilla.

L’inconvenient del carregador és que va directe per el que has de portar-lo endollat i que li toqui el sol per carregar alguna cosa, per la qual cosa ve la segona opció carregador solar amb bateria el tenim per menys de 20 € i és una opció mixta interessant.

Finalment ens queda portar una bateria de gran capacitat com aquesta de 30.000 mAh per menys de 25 € ben carregada per tenir prou si estem uns quants dies sense corrent.

Espero que us serveixi de cara a propers viatges i si teniu més opcions que cregueu interessants no dubteu a comentar.

Facebook Comments
error: © Ignasi Blanca

Subscripció al butlletí

Uneix-te per rebre novetats i promocions.

T'has subscrit correctament

Share This