Com informàtic de professió que sóc, em sorgeixen inquietuds a l'hora de salvaguardar les meves fotos de qualsevol perill, ja explicaré com ho faig exactament en un altre article, però ara mateix, per a la gran majoria d'usuaris que no disposen de NAS i per sortir del pas de la manera més econòmica possible, us proposo una solució que potser alguns assidus a les compres d'Amazon fins i tot ja estareu pagant, es tracta de fer-te Amazon Premium, el cost del servei és 19,95€ l'any, amb els avantatges que ja coneixeu, tampoc vaig a fer publicitat, més de la que ja li estic fent gratis, però és que realment és un bon servei.

Anem al que toca, amb el Premium, a més d'altres coses, tenim el servei Premium Fotos, que ens permet tenir una còpia de totes les nostres imatges en el núvol, sí totes, sense trampa ni cartró, il·limitat sempre que siguin imatges (jpg, raw, etc.)

Servei Premium Fotos

Aquestes imatges seran visibles des de PC, aplicació per a mòbil (iOS i Android) que a més també et permet còpia de seguretat de les fotos del telèfon i plataforma web.

Si vols pujar altres arxius que no siguin imatges, tens un límit de 5 GB, però és ampliable per un preu relativament barat, encara que als EU la versió il·limitada és de 59$ l'any, això sí que és un bon preu, comparat amb el que ens ofereix amazon a Espanya, però bé, segueix sent millor que moltes altres plataformes amb serveis semblants, a la pàgina de Cloud Drive podeu veure tota la informació, preus, característiques, etc.

Si t'interessa tens un mes de prova del servei Premium, gratis, pel que podràs provar-ho sense cap compromís, per la qual cosa si no us convenç, us doneu de baixa i llestos.

Descarregar Amazon Cloud Drive

Per poder sincronitzar directament les fotos del teu PC o Mac has de baixar-te primer la aplicació d'escriptori Amazon Cloud Drive.

Instal·lador Amazon

La instal·lem i iniciem sessió amb el nostre compte d'Amazon.

Iniciem sessió amb el nostre compte d'Amazon

Un cop oberta l'aplicació configurem les carpetes que volem sincronitzar, com he dit abans, per arxius que no siguin imatges són màxim 5 GB amb aquest preu, per a imatges il·limitat.

Còpia de Seguretat de carpetes a Amazon

Com veiem en l'assistent ens deixa seleccionar directament la carpeta imatges, entre d'altres, si volem dir-li exactament quines carpetes sincronitzar li donem a seleccionar arxius, si no a carregar carpetes i començarà amb la càrrega d'imatges, aquest procés si tens molts GB trigarà la seva estona, també depèn de la connexió a Internet , així que paciència, després de la primera vegada, va sincronitzant automàticament a mesura que afegeixes imatges, així que probablement ni notis que ho està fent en segon pla, i si et va lent en navegar, sempre pots pausar la sincronització d'arxius.
En resum, pagant 19,95 € a l'any tindreu totes les vostres fotos segures en el núvol, tant del PC o Mac, com de la tablet, smartphone, etc. a més d'altres serveis que de per si us ofereix Amazon.

 

error: © Ignasi Blanca

Subscripció al butlletí

Uneix-te per rebre novetats i promocions.

T'has subscrit correctament

Share This