FOTOGRAFIA

Marató Fotogràfica “Imatges de Torrelavit”

Ignasi Blanca, Fotògraf

27 octubre 2016

Aquest diumenge és la 10a Marató Fotogràfica “Imatges de Torrelavit”, no participo en ella des de l’any 2011, en la seva 5a edició, no ha estat per falta de ganes, ja que m’encanten aquests concursos en forma de ral·li o marató, però sempre he tingut altres compromisos, per fi després de 5 anys puc tornar a participar i segur que em trobaré allà a molts companys de l’AFM.

tal com us explicava en algun post anterior m’encanten aquest tipus de reptes fotogràfics, aquest any he participat per primera vegada en el Ral·li de Gelida i per 3a vegada en el Ral·li Segura Viudas, si voleu participar us recomano l’article del Ral·li de Gelida per veure com afronto jo els ral·lis.

Centrant-nos ja a Torrelavit us diré que per mi és una marató especial potser la primera a la qual vaig anar per allà l’any 2010, només he participat 2 vegades i mai he guanyat res, tot i que repassant les fotos doncs no m’estranya, millorables són, sobretot les de 2010.

Crec que fent una petita retrospectiva i comparant les fotos d’un i altre any, veig un canvi en les fotos de 2011 respecte a les de 2010, no sé exactament el motiu, potser aquest any d’evolució amb una rèflex digital, en aquell temps la 30D, ara van ja per la Canon EOS 80D, van ser rellevants per a algú que venia del carret, però no ho crec ja que portava amb la 30D des de 2006, per la qual cosa veient les hores en què estan preses i la quantitat de fotos em fa l’efecte que el principal factor va ser el temps, moltes més fotos a 2011 i amb més temps total per fer-les.

Marató no vol dir haver de córrer

Deixem-ho clar, aquest tipus d’esdeveniments cal participar amb temps per fer les fotografies, per pensar en elles, en els 3 temes que et donen, en conèixer el lloc si no ho has fet prèviament i saber d’on pots treure el que et cal per a aquesta foto i és que les presses no són pas bones, així que si aquest diumenge et decideixes a participar a la 10a Marató de Torrelavit fes-ho sense presses, explora, pren-t’ho amb calma i sobretot gaudeix, ah i llegeix-te les bases.

5 portàtils per editar fotografies per menys de 1.000€

INFORMÀTICA 5 portàtils per editar fotografies per menys de 1.000€ Ignasi Blanca, Fotògraf 28 d'abril de 2017 Us presentaré les característiques que han de tenir els portàtils per editar fotografies, intentarem aconseguir-ho amb menys de 1.000 €. Amb això ja gairebé...

Com carregar bateries sense endolls?

VIATGES Com carregar bateries sense endolls? Ignasi Blanca, Fotògraf 31 març 2017 Quan viatges pot ser complicat trobar un endoll, sobretot si no vas a hotels i carregar les bateries de la càmera i altres artefactes, tota una odissea, de manera que les formes per...

Perquè no regalo les meves fotos?

FOTOGRAFIA Perquè no regalo les meves fotos? Ignasi Blanca, Fotògraf 20 febrer 2017 En algunes ocasions m'han contactat per cedir gratuïtament regalar algunes de les meves fotografies per a alguna revista en paper, però fins i tot recentment per a un joc de taula, el...
Facebook Comments
error: © Ignasi Blanca

Subscripció al butlletí

Uneix-te per rebre novetats i promocions.

T'has subscrit correctament

Share This