Va costar però Can Balasch va ser la nostra primera sessió seriosa, planificada amb anterioritat o almenys amb alguna idees ja en ment sobre les quals poder treballar i això es començarà a notar en els resultats.

La veritat que alguns només havíem vist la masia per fotos i era una mica difícil fer-se a la idea de tot el que conté aquesta impressionant masia, així que primer vam explorar la zona juntament amb l'amo, Pedro, en les tasques de guia.

Un cop visitat el lloc vam decidir dividir-nos, ja que per una vegada vam ser dels 5 lightpainters que formem Light Hunters i era massa per a alguns espais.

Ignasi i Xavier, van ser juntament amb David (model ja habitual) cap al celler on es troben les botes de vi, les dificultats tècniques d'aguantar el suro i de doble enfocament no van donar més que per a una foto correcta en tota la nit però vist el resultat considerem que va valer la pena.

Cava sagnant

Cava sagnant

Mentrestant Loren, Edu i Abel van anar a les escales de l'entrada principal juntament amb la resta de models, en aquesta presa apareixen Laura i Joel.

Laura és observada mentre baixa les escales

Laura és observada mentre baixa les escales

Un cop acabada la presa de les escales van anar cap a la cuina, on la principal tasca va ser preparar l'escena amb les olles, cassoles, ganivets i altres artefactes que es poden veure en la presa, amb Joel i Jessica de models.

El Carnisser entrant en acció

El Carnisser entrant en acció

Ja per a la segona presa Ignasi i Javier havien acabat amb el celler i es van unir a la resta del grup per a l'escena final de la cuina on Jessica perd el cap.

 El Carnisser aconsegueix el seu objectiu

El Carnisser aconsegueix el seu objectiu

Per finalitzar la sessió vam anar a les escales de nou per fer una foto de grup amb màscares, a la qual es va unir David amb la de Jason.

Foto grup Light Hunters

Foto grup Light Hunters

En definitiva, nit divertida i entretinguda a Can Balasch, on Pedro ens va obrir les portes de la casa de la seva família, però de la que ens deixem molts racons per explorar, sens dubte tornarem a aquesta masia amb història per donar-li la nostra particular visió.

error: © Ignasi Blanca

Subscripció al butlletí

Uneix-te per rebre novetats i promocions.

T'has subscrit correctament

Share This